مستند مُلّا | شهیدی که رسوایی منافقان را برملا میکند
به گزارش طلوع شمال به نقل از فارس از شفت، این شهرستان از دیرباز خواستگاه عالمان، مجاهدان و شهیدان بوده و در کنار داشتن نامدارانی همچون میرزای شفتی و سید شفتی، فرهیختگان و ستارگان شهیدی را در خود دارد که فخر زمین در زمان خود بودند. از بین شهدای شفتی که هرکدام به شکل خاصی […]
به گزارش طلوع شمال به نقل از فارس از شفت، این شهرستان از دیرباز خواستگاه عالمان، مجاهدان و شهیدان بوده و در کنار داشتن نامدارانی همچون میرزای شفتی و سید شفتی، فرهیختگان و ستارگان شهیدی را در خود دارد که فخر زمین در زمان خود بودند.
از بین شهدای شفتی که هرکدام به شکل خاصی آسمانی شدهاند، هستند تعدادی که سیره عملی، زندگی، اثرگذاری و نحوه شهادتشان با سایر فدائیان متفاوت و مرور روزگار زندگیشان از سوی معتمدین و تاریخنگاران بسیار تأملبرانگیز بوده است.
شهید کاسگل زبانبر، گنجینه تمام معنا از ۳۰۰ شهید شفتی است که علاوه بر معلم و قاری قرآن، مداح اهلبیت (ع) بود و فعالیتهای انقلابی و معرفتی نیز داشت.
شهید زبانبر به سبب وجه پاکدستی، زمانشناسی، شجاعت و عالم بودن؛ امام جماعت مسجد اباصالح (عج) شفت بود، مسؤولیت افکار عمومی زمان و مدیریت رسیدگی به امور مستضعفان و بینوایان شهر را نیز متعهدانه و تماموقت بر عهده داشت.
شهید زبانبر از شهدای ترور شهرستان است که در سن ۶۱ سالگی توسط منافقان کوردل به شهادت رسید.
به گفته شاگردان و اهل محل تنها جرمش اعتقاد به اسلام ناب، ولایتفقیه و دفاع از اسلام، انقلاب، امام (ره) و خدمت صادقانه و بیمنت به مردم بود و به همین دلیل سازمان تروریستی منافقین بهطور ناجوانمردانه و وحشیانه شبانه به خوابگاهش هجوم بردند و او را در خواب به رگبار بستند.
ضایعه از دست دادن شهید کاسگل برای مردم شهرستان شفت بسیار تلخ و سنگین بود و شرایط زمانه و نقشههای شوم منافقان مبنی بر اینکه اجازه نمیدهند پیکر این شهید در خاک نیز آرام بگیرد، موجب شد امنا و اهالی محل در آن زمان تصمیم بگیرند برای حفظ شهید و جلوگیری از نبش قبر احتمالی توسط منافقان، پیکر را در داخل مسجد دفن کنند.
پیکر شهید کاسگل زبانبر در داخل مسجد آرام گرفت و با گذشت زمان دسترسی به مرقد مطهر این شهید بنام که گنجینه تمامعیار یک شهید خدایی، قرآنی، خدمتگزار و مردمی بود، محدود شد تا جاییکه اکنون این شهید در اتاقکی که انبار مسجد نامگرفته محبوس است و نام و نشانی از محل دفن شهید نیست؛ هرچند برخی از رهروان شهدا گاهگاهی سراغش را میگیرند و یادی تازه میکنند.
محبوس ماندن مزار شهید نزدیک به ۴۰ سال در اتاقی جنب آبدارخانه مسجد اباصالح (عج) شفت روح و جان رهروان شهدا و مدافعان انقلاب اسلامی را میآزارد لذا شایسته است متولیان امور در اسرع وقت و در یک اقدام انقلابی مزار این شهید والامقام و قرآنی را در منظر و دسترس عموم قرار دهند و به این طریق حق شهید کاسگل زبانبر را بیشازپیش ادا کنند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید